Underleir

Bli både myk og kreativ på en mindfull måte. Nye kurs på Underleir

Bli både myk og kreativ på en mindfull måte. Nye kurs på Underleir

Det blir ikke bare hardt fysisk arbeid på Underleir, også de litt mer spirituelle sidene skal få litt kursing. Derfor er vi kjempefornøyde med å kunne annonsere at det blir ettermiddagsyoga med Lina Engelsrud fra mandag til torsdag.

Og om ikke det er nok nok, har vi kastet oss på en trend i tiden og kan med glede annonsere at det blir kurs i  Kreativ Mindfullness!

Kostymedesigner, syer, illustratør og mindfulnessinstruktør Kari Elisabeth Dahl deler ivrig fra sine fagfelt og hjelper underleirens søkende med å finne sin kreative vei til mindfulness. Hun lover at her blir det ikke bare «å sitte stille på en stol med øya lukket», men at kreativ, skapende flyt er en stor del av kurset. Vi gleder oss!

Bli både myk og kreativ på en mindfull måte. Nye kurs på Underleir
Scroll to top