Underleir

Det blir leir!

Det blir leir!

Covid-19 til tross, det blir leir! Regjeringen har kunngjort i sin tidsplan for nedbygging av tiltak at det vil bli åpnet for arrangementer med inntil 200 personer fra og med den 15. juni. Det betyr at vi også i år kan arrangere Underleir.

Vi har fått klarsignal fra smittevernlegen i Sunndal og følger de til enhver tid gjeldende smittevernreglene fra Helsedirektoratet. I tillegg vil det bli satt inn ekstra renhold på fellestoaletter, dusjer, kjøkken og alle andre fellesarealer.

Gunda kommer til å styre kjøkkenet med stødig hånd, selv om buffet og selvbetjening ikke er aktuelt i år.

De planlagte kursene kan gjennomføres som vanlig, med litt ekstra avstand og hyppig håndvask.

Vi legger ut billetter for salg fortløpende, etterhvert som vi får oversikt over hvor mange rom vi har igjen å selge, nå som flermannsrom kan måtte bli til enkeltrom. Si gjerne fra i bestillingen om du har noen du kan dele rom med, så får vi plass til så mange inneboere som mulig.

* De som vil bo i telt eller hengekøye kan kjøpe happy camper-billetter, som er lagt ut.

PS: Geiter, kattunger og griser er ikke smittefarlige og kan besøkes i år også.

Beste hilsen,
Komitéen

Det blir leir!
Scroll to top