Underleir

Kurs og aktiviteter

Kurs og aktiviteter

På Underleir river vi oss løs fra telefoner, kontorpulter, datamaskiner og tv-serier, og kommer oss ut. Hele uka skal vi lage ting, røre på oss, utforske området, og finne igjen våre indre praktikere!

Kursene er valgfrie og legges i all hovedsak på dagtid, i tidsrommet 10:00-13:00 og 14:00-17:00. Vi anbefaler å studere programoversikten nøye ved bestilling, sånn at du ikke kommer i skade for å kjøpe billetter til kurs som kolliderer med hverandre.

På ettermiddag og kveldstid er man fri til å gjøre det man vil, men det er også mulig å bruke ekstra tid til å fullføre prosjekter som ble satt i gang på kurs, eller være med på ulike gratisaktiviteter, som yoga, fisketur eller rollespill.


Påmelding og vilkår

Påmelding til kurs er bindende og skjer ved kjøp av billetter i Hoopla. Det påløper en liten ekstrautgift per billett i Hoopla.

I utgangspunktet settes påmeldingsfristen til alle kurs ca fire uker før leirstart. Etter denne fristen vil kurs med for få påmeldte bli avlyst. Hvis du har vært påmeldt et avlyst kurs vil du få beskjed så tidlig som mulig. Du vil da få refundert kursavgiften, og vil ha anledning til å bytte over til andre kurs med ledig kapasitet om du ønskjer det. Det kan være smart å «lure med seg» andre venner på et kurs, om du er redd for at det skal bli for få deltakere. Hva som er minimum og maksimum antall deltakere står i beskrivelsen til hvert kurs.

Det er stor forskjell på hva kursene krever av ressurser. Vi ønsker at leirdeltagere kun skal betale for de kursene de selv vil delta på, så derfor har vi valgt å legge opp salg av kursbilletter helt uavhengig av deltakerbilletten.

Opplysninger om hva du må ta med deg av eget utstyr, nødvendige forkunnskaper og forventet kursutbytte m.m. finner du under hver kursbeskrivelse.

Delta på kurs, men ikke på leir?

Det er fullt mulig for lokalbefolkning og besøkende å delta på kurs uten å kjøpe billett til hele leiren. Hvis du ønsker måltider i tillegg til kurs, kan dette kjøpes i Vipps. Ta kontakt med komitéen, så finner vi ut av det!

Holde eget kurs?

Skal du med på leir, og har lyst til å holde et kurs eller organisere en aktivitet? Vi ønsker alltid flinke folk som har lyst til å lære bort noe, eller bare gjøre noe de kan i samvær med andre. Ta kontakt så finner vi ut av detaljene.

Scroll to top