- Kategorier: 2020 og Kurs og utflukter

- Pris: 450,-
- Tid: 23. juli - 23. juli ()
- Antall: 4 (min), 12 (maks)
- Billett: https://underleir.hoopla.no/sales/kurs2020
Kursbeskrivelse
Vi tar for oss tradisjonell flatbakst som tynne og tykke lefser og potetlompe. Kanskje drister vi oss på flatbrød også. Det blir kort innføring i historikk, kjevle- og steiketeknikk. Og så skal vi bake – masse. Og steike på takke.
Målet er at deltakerne skal kunne bake lefser og lomper med enkle midler på eget kjøkken etter endt kurs. En trenger ikke masse avansert utstyr for å bake lefser hjemme, en kommer langt med en steikepanne og kjevle.
Har du en lefse- eller lompeoppskrift du har lyst til å prøve ut? Send den gjerne til meg på forhånd, så skal vi se hva vi får til.
Ta med
Ta med forkle, og kjevle hvis du har. Og om du skulle slumpe til å ha en bakstefløy eller annet egna lefsebakstutstyr, ta gjerne med det også.