Underleir

Sykurs

Sykurs

  • Kategorier: 2020 og Kurs og utflukter

Kursbeskrivelse

Dette er et kurs for nybegynnere/lett øvet. Kurset er en blanding av kreativt syverksted, gruppeundervisning og individuell veiledning. Trine legger tilrette for et varmt, åpent og inspirerende miljø hvor kreativiteten kan blomstre. Du lærer det grunnleggende du trenger for å sy klær som passer deg og din kropp.

Du kan ta med et valgfritt prosjekt som du får hjelp til å gjennomføre.

Hvis du mangler ideer, kan du for eksempel ta med 1,5 meter stretchstoff og lære å sy en stretchkjole etter mønster. Du får da et valgfritt symønster av Trine.

Kursaktiviteten er på dagtid, men det er selvfølgelig også gøy om noen vil sy videre på kvelden. Siden det er sommerskole, vil vi gå ut i pausene, når solen kikker frem. Det er også mulig å flytte syingen ut, hvis været er fantastisk. Ren balsam for sysjelen! Selve kurset er lagt til torsdag og fredag, men det vil også være mulig å delta på en frivillig økt lørdag, hvor vi syr sammen uten noen form for kurs.

Eksempler på ting du lærer i sykurset:

– å bruke et ferdigmønster og sy etter oppskrift
– å tilpasse klær, så de passer deg
– å endre ditt mønster lett, så det passer bra og kan brukes mange ganger

Huskeliste

  • Du må ta med egen symaskin, stoff og redskaper. Hvis du er i tvil, send en e-post til Trinemalenelauridsen@gmail.com
  • Ingen forkunnskaper er nødvendig, men kurset passer også for deg som har sydd litt fra før og har det grunnleggende på plass.

Kort sagt: Vil du bli bedre til å sy på ditt nivå og få hjelpen du trenger underveis? Da er dette sykurset for deg 🙂

Hjertelig velkommen!

Scroll to top